O nama

homeicon

Društvo za proizvodnju promet i usluge Terra-pak o.d. је osnovano 2004. godine u Loznici. Od samog početka rada orjentisani smo ka pružanju usluga i proizvoda namenjenih igri i zabavi dece. Usvajanjem Izjave o ispunjenju zahteva za Kontrolno telo „Tipa A“ 2019. godine, a imajući u vidu važnost bezbednosti dečijih igrališta i samu oblast kontrolisanja i ocenjivanja usaglašenosti, opredelili smo se za razvoj Kontrolnog tela i sve aktivnosti posvetili tome.

Misija

Pružanje proizvoda i usluga koji pored svoje osnovne namene i izuzetnog kvaliteta pružaju I maksimalnu bezbednost, odnosno sigurnost korisnika.

Vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za bezbednost na prostorima za igru dece, kao preduzeće koje stalno postavlja više standarde u oblasti poslovanja, organizacije i usavršavanja.

Cilj

Cilj nam je da budemo prvi a da bi u tome uspeli ne smemo biti jedini. Želimo da učimo od drugih, ali smo i sami spremni da ponudimo svoja znanja i iskustva drugima.

Bezbednost najmlađih izuzima svaku pomisao na sebičnost i monopol.

Kvalitet

Uspešno poslovanje nije moguće bez pravilnog i kontinuiranog upravljanja preduzećem. Početkom 2014. godine usvojili smo i primenjujemo Poslovnik o kvalitetu Terra-pak o.d., Poslovnik o radu Kontrolnog tela i ostale dokumente sistem upravljanja kvalitetom.

Standardi

Bezbednost prostora i opreme za igru, odnosno samih korisnika nije moguća bez primene relevantnih standarda. Svi proizvodi iz naše ponude su usklađeni i ispunjavaju zahtevie standarda, pre svega SRPS EN 14974:2011, SRPS EN 1069:2010 i dr.
Kontrolno telo Terra-pak je sve svoje aktivnosti usaglasilo sa zahtevima Standarda SRPS ISO/IEC 17020 (2012.): Ocenjivanje usaglašenosti – Zahtevi za rad različitih tipova tela koja obavljaju kontrolisanje.

Kompetentnost

Veliku pažnju posvećujemo razvoju, obrazovanju i stručnom usavršavanju zaposlenih i radno angažovanih lica.

Sa ponosom ističemo da pored licenciranih inženjera, naš tim čine najkompetentniji kadrovi u oblasti bezbednosti na prostorima za igru dece, ne samo u Srbiji već i u širem regionu.

Kontakt

Rezervni delovi i oprema

Skejt parkovi

Kontrolisanje

Dečija igrališta

Gumene podloge

Akva parkovi

Sertifikacija