Partneri

homeicon

Tokom dosadašnjeg rada ostvarili smo veoma uspešnu saradnju sa najglednijim domaćim ali i inostranim kompanijama,  lokalnim samoupravama, javnim komunalnim preduzećima, prosvetnim ustanovama, nevladinim organizacijama i drugim istitucijama.

Naši zajedniki projekti realizovani su profesionalno i odgovorno, a u dosadašnjem periodu bez i jedne reklamacije i primedbi na račun izvršenog posla.

Ne praveći razlike među našim partnerima svakom poslu pristupamo otvoreno i profesionalno, bez  predrasuda u vezi sa obimom, vrednosti i mestom realizacije posla.

Naši partneri, ali i mi sami posebno smo posvećeni društvenoj odgovornost.

Za nas društvena odgovornost predstavlja način poslovanja. Terra-pak svim svojim partnerima čija je osnovna delatnost briga o deci i njihova zaštita odobrava posebne rabate i popuste.

Trudimo se da u svakoj prilici, a naročiti kada se radi o deci sa posebnim potrebama i prostorima koji se za njih uređuju, doniramo bar jedan rekvizit koji će ih učiniti srećnim i zadovoljnim.

Smatramo da kao pripadnici društvene zajednice, imamo posebnu obavezu da podržimo njen razvoj i jačanje, što se posebno odnosi na ranjive i ugrožene socijalne kategorije.

Naši partneri

Rezervni delovi i oprema

Skejt parkovi

Kontrolisanje

Dečija igrališta

Gumene podloge

Akva parkovi

Sertifikacija