Proizvodi

homeicon

U širokom spektru proizvoda koje nudimo možete pronaći:

  • skejt parkove,
  • opremu za fitness parkove,
  • akva parkove,
  • avantura parkove,
  • rezervne delove i dodatnu opremu

Svi proizvodi su kontrolisanog porekla od vodećih svetskih proizvođača iz svoje oblasti. Pored toga što su dizajnirani i izrađeni u skladu sa zahtevima referentnih standard, sve proizvode odlikuje kvalitet i apsolutna bezbednost.

Usluge

Pored nabavke i ugradnje opreme, bavimo se i projektovanjem: skejt parkova, fitnes parkova, akva parkova i avantira parkova. Ovaj posao poveren je isključivo licenciranim inženjerima, sa višegodišnjim iskustvom.

Kontrolisanje i sertifikaciju obavlja Kontrolno telo Terra-pak, u kom su angažovani najstručniji kadrovi u oblasti bezbednosti i inspekcijskih pregleda prostore za igru dece, sudski veštaci i dr.

Materijali

Materijali od kojih su rekviziti izrađeni su izdržljivi i trajni, otporni na vremenske uslove i pogodni za lako održavanje. Šrafovi i spojnice su otporni na koroziju i ne mogu se odvijati bez posebnog alata. Svi elementi su dizajnirani tako da nema izbočina ili proreza u koje se mogu upetljati i zaglaviti delovi odeće, ekstremiteti ili vrat, Svi rekviziti su bez oštrih ivica i izrađeni su u skladu sa Standardom EN 1176.

Drvne komponente

Drvo (laminirano drvo) je zaštićeno od truljenja i insekata, kao i od uticaja vremenskih prilika a naročiti vlage. Hemijske materije koje se koriste za zaštitu drveta nisu opasne za ljude.

Čelične komponente

Zaštita čeličnih elemenata ostvarena je toplim cinkovanjem (ankeri), ostali elementi od čelika su zaštićeni premazima protiv korozije farbanjem – plastifikacijom. Površinski zaštitni sloj ujedno ima i dekorativnu funkciju. Pravilnom zaštitom obezbeđeno je sprečavanje pojave i širenja rđe. Tobogani (klizne površine), šrafovi I elementi za vezivanje napravljeni su od prohroma.

Plastične komponente

Za izradu plastičnih elemenata koristi se najkvalitetnija polietilenska plastika visoke gustine – HDPE (High-density polyethylene), koja je otporna na vremenske uslove i veoma čvrsta.
Svi elementi tretirani su antistatik i UV premazima.

Za sve proizvode obezbeđujemo kompletnu projektno-tehničku dokumentaciju, uputstva za kontrolu i održavanje, blokove u AutoCad-u i dr.

Rezervni delovi i oprema

Skejt parkovi

Kontrolisanje

Dečija igrališta

Gumene podloge

Akva parkovi

Sertifikacija