Akva parkovi

homeicon

Plivanje i brčkanje u bazenima više nisu jedina zabava i način rashlađivanja tokom toplih letnjih dana. Akva parkovi, Vodena igrališta, Spray parkovi i drugi sadržaji postaju sve popularniji kako u svetu, tako i kod nas.

Upravo zbog toga smo se potrudili da vam osiguramo vrhunsku i atraktivnu opremu koja se može instalirati na unutrašnjim ili spoljnim bazenima, plažama raznim drugim vodenim površinama, ali u parkovima na trgovima i dr.

Ukoliko se odlučite da već postojeće stare bazen oplemenite novim atraktivnim sadržajima, toboganima, štrcaljkama, topovima i dr… rekviziti i ostala oprema koju nudimo svakako će ispuniti sva vaša očekivanja.

Proizvodi su sigurani i jednostavni za održavanje, izrađeni od prohroma, plastike i drugih materijala koji nisu podložni rđanju i truljenju u vlažnom okruženju.

Posebni aktivni filteri kroz koje voda neprestano cirkuliše obezbeđuju adekvatnu sanitarnu zaštitu svim korisnicima.

Doživljaj

Udari vode. Udari adrenalina. Snaga i energije. Vriska i radost. Ovo se ne može opisati. Ovo se mora doživeti.

Zaduženi za ove doživljaje kompanija Polin sa kojom imamo odličnu i direktnu saradnju, već više od četrdeset godina proizvodi najrazličitije tipove tobogana za vodu, sprej parkove i drugu opremu namenjenu zabavi I razonodi pored vodenih površina.

Posvećeni bezbednosti i atraktivnosti u pogledu dizajna, kompanija Polin je postala globalni lider, sa 2500 projekata akva parkova, izgrađenih u 93 zemlje širom sveta.

Ponosni smo što možemo da ponudimo najširi asortiman “atrakcija” za akva parkove ili druge vodene površine, koje ispunjavaju najstrože zahteve referentnih standarda EN 1069-1 i EN 1176.

Dizajn

Ukoliko ste zainteresovani za izgradnju novog Akva parka, postavljanje nezavisnih tobogana na već postojećim bazenima, ugradnju sprej parkova i dr… možete nam poslati upit (mejlom ili telefonom), a odgovor sa ponudom dobićete u najkraćem roku.

Svaki projekat se razmatra pažljivo, pri čemu se u obzir uzimaju zahtevi vlasnika parka, uslovi okoline, ali i želje  investitora i gostiju. Posebna pažnja se posvećuje dizajnu i sadržaju kompleksa koji imaju presudnu uticaj na dužinu boravka i odlučivanju o ponovljenim posetama.

Proizvodnja i kvalitet

U modernoj fabrici sa preko 400 zaposlenih, izrađuju se svi proizvodi, odnosno delovi i elementi od stakloplastike, prohroma, metala i dr…  prema najvišim industrijskim standardima.

Izgradnja

Po dolasku na mesto ugradnje, montaža elemenata se vrši pod nadzorom iskusnih montera, koji su do sada instalirali slične parkove u skoro 100 zemalja.

Rezervni delovi i oprema

Skejt parkovi

Kontrolisanje

Dečija igrališta

Gumene podloge

Akva parkovi

Sertifikacija