Skejt parkovi

homeicon

Skejt parkovi koje nudimo su dizajnirani kako za početnike tako i za profesionalce, bilo da se radi o BMX biciklistima, vozačima rolera i naravno skejterima. Svi elementi su projektovani proizvedeni u skladu sa bezbednosnim standardima EN 14974:2006 i DIN 33943.

U procesu dizajniranja elemenata za skejt pakove i definisanju samog sadržaja učestvovali su i profesionalni vozači, odnosno skejteri, što dodatno doprinosi atraktivnosti, kvalitetu i uživanju u vožnji.

Razvojni tim kompanije TipTipTap ima preko 15 godina iskustva na ovom polju.

Korišćeni materijali su vodootporni, što garantuje dug životni vek parkova u teškim uslovima. Podloga za vožnju na standardnim modelima je pokrivena visko kvalitetnim vodootpornim brezovim šperpločama sa fenilnim omotačem protiv klizanja, dok je na profi modelima završni sloj izrađen od  sintetičkog materijala (Skatelite) debljine 6 mm.

Za sve modele skejt parkova nudimo i besplatne AutoCad blokove, a svim kupcima koji to žele obezbeđujemo  projektno tehničku dokumentaciju izrađenu i overenu od strane odgovornih projektanata sa licencom Inženjerske komore Srbije.

Više detalja o ponudi Skejt parkova možete pronaći na www.skateland.rs i www.tiptiptap.ee .

Rezervni delovi i oprema

Skejt parkovi

Kontrolisanje

Dečija igrališta

Gumene podloge

Akva parkovi

Sertifikacija